Sertai Whatsapp Arora Private Group
Funnel

Sertai Whatsapp Arora Private Group

Group ni untuk siapa? Sebuah Group Whatsapp yang aksesnya hanya diberi kepada pembeli-pembeli Arora Fashion sahaja. Anda berada di sini kerana anda salah seorang daripadanya. Tahniah! Ia sebuah inisiatif Arora Fashion untuk menghargai sokongan anda dengan bukan sekadar menjadi yang pertama menerima promosi terkini selepas ini, malah harga ditawarkan untuk anda juga totally berbeza! Harga…

Kain telekung tak muat, terpaksa ganti dengan…
Funnel

Kain telekung tak muat, terpaksa ganti dengan…

Kak Mas nak share story Shafinaz. Kalau tengok nama (dalam screenshot. sekarang dah rename), Shafinaz dah membeli dengan Arora sejak tahun 2017 lagi (sekarang 2019). Terima kasih sangat. Besar bagi akak kepercayaan yang awak bagi ni. Cuma baru tahun ini Shafinaz share dengan akak kenapa selama ni dia beli telekung dari Arora sahaja. Lepas berbual…

5 Cara Mudah Buang Tahi Lalat Pada Telekung
Funnel | Tips

5 Cara Mudah Buang Tahi Lalat Pada Telekung

Berbanding pakaian lain, telekung lebih kerap terdedah kepada kelembapan (air wuduk) sehingga minimum 5 kali sehari & kebiasaannya terus digantung tanpa dikeringkan terlebih dahulu. Bila ‘terkepam’ berhari-hari, maka tahi lalat (kulat) pun tumbuh lah. Kami kongsikan di sini beberapa cara untuk menghilangkan tahi lalat pada telekung dan juga beberapa jenis fabrik lain di rumah. 5…