Terima kasih atas sokongan anda!

Sebagai pembeli yang budiman, anda telah layak menerima saguhati berupa

Setiap bulan kami mengumpulkan maklum balas daripada pelanggan. Pelanggan sebenar! Seperti anda juga.

Apa reward pada bulan ini?

RM200 untuk pemenang bulan ini. tak banyak? bagi satu-satu individu, ia umpama menerima produk kami secara percuma. Dan dengan amaun ni juga, ada individu seolah mendapat durian runtuh! dah lah dapat produk, dapat lagi duit cash!

Anda nak turut serta?

Pastikan anda lengkapkan semua task di bawah.

Tuliskan review anda di Google Maps.

Bagaimana cara nak tulis ni? upload foto paling baik > tulis review tidak kurang dari 100 patah perkataan > bagi 4 bintang dan ke atas.

Kenapa? tak boleh terima kenyataan ke kalau dapat 1 star? Setiap perniagaan pasti nak jaga reputasi & lebih penting lagi kualiti, baik produk mahupun servis kepada para pelanggan.

Saya yakin anda punyai alasan tersendiri kepada penilaian rendah tersebut dan merasakan semua orang harus tahu tentangnya. Berikan peluang kepada kami untuk memperbaikinya dengan berhubung dengan wakil Arora Fashion melalui link di bawah.

Sekiranya ia tak dapat juga diselesaikan dan memang berpunca daripada kelemahan kami, kami sedia menerima kritikan tersebut dan akan memperbaikinya pada masa akan datang. Dan jika anda rasa masih perlu untuk meninggalkan penilaian tersebut secara terbuka di Google Maps kami, anda boleh berbuat demikian dengan klik link diberikan di atas.

Like & Follow Socmed kami

Like FB fanpage, Follow instagram dan Join Telegram kami di bawah.
LINK

Ini adalah syarat asas. Anda boleh lakukan pada bila-bila masa, tetapi saya sarankan anda lakukannya sekarang, hari ini bagi mengelakkan anda terlupa bila dah masuk hari baru (esok).

Saya pasti, anda dengan mudah boleh memenangi reward bulanan ini  Maklum Balas menarik yang telah anda tinggalkan (atas). Tetapi sekiranya ketika kami semak

Pilihan

Ini pilihan. Tak tertakluk sebagai syarat. kalau nak boleh dapatkan segera secara percuma.

ebook pun dapat

Syarat Sah

Anda boleh sertai seberapa banyak kali (jika anda membeli berkali-kali) pada bulan yang sama, tetapi penyertaan hanya sah sampai tamat reward pada bulan tersebut. Untuk dapatkan reward bulan depan, perlu buat pembelian lagi dan tinggalkan maklum balas yang baru seperti hari ini.

FAQ.

JANGAN PANIK. Disebabkan sistem, harga promosi hanya muncul ketika di ‘Checkout’. Jadi, pilih produk anda > klik ‘Checkout’ > lihat harga promosi telah di-apply kepada tempahan anda.

Sekiranya borang pilihan produk tidak kelihatan, ini terdapat 2 kemungkinan

  1. Tawaran telahpun tamat tempohnya.
  2. Jualan telah Sold Out lebih awal (ditutup kerana stok habis lebih awal).

Pastikan anda sentiasa menempah dari “Laman Offer” kami sahaja.

Anda kenal seseorang yang juga inginkan produk ini? Kongsikan bersama!
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on facebook