Aksesori Aksesori Dewasa Produk

Pelitup Muka Fabrik Face Mask Hybrid

Norma baharu tak seharusnya dijalani dengan rasa kurang selesa sentiasa. Tampil segar ke tempat kerja dengan pelitup muka pelbagai warna dengan kemasan blink-blink di pipi, bersinar seperti mood anda yang ceria!

Material Kain Kapas

Material paling asas dalam industri fesyen. Itu kerana sifatnya yang luar biasa kuat, tahan lama & mudah dicuci.

Sejuk & Selesa

Kain kapas breathable memastikan pengaliran udara lancar agar tetap selesa & nyaman dipakai walaupun lebih 5 jam.

Kemasan Manik Permata

Minimal tapi tampak elegan. Kurang menarik perhatian menjadikan anda lebih selesa dan privasi berseorangan di ruang kantor.

Rekaan Tali Pengikat Hybrid

Terlupa yang anda memakai tudung? Ear Loop dah tak berguna. Ikat sahaja ke belakang kepala dengan ekstensi Head Loop Hybrid!

OneSize (Saiz Tunggal)

Ditawarkan dalam satu saiz tunggal sahaja untuk si pemakai. OneSize adalah teknologi material terubahsuai yang digunakan pada komponen tertentu seperti getah atau kain agar lebih tahan lama untuk pemakaian yang lebih lasak dan mampu menyokong saiz pemakai yang pelbagai.

Saiz sesuai untuk pemakaian remaja dan orang dewasa. Jika anda risau ia tidak sesuai kerana terlalu besar atau terlalu kecil, lihat Rekaan Tali Pengikat Hybrid-nya khas untuk anda.

Rekaan Tali Pengikat Hybrid

Tak perlu risau kalau ear loop pelitup muka terlalu longgar atau sempit ketika dipakai! Atau baru teringat yang anda sedang memakai tudung dan tak boleh sangkut ear loop pada telinga!

Design hybrid ini menyertakan tali (head tie/head band) yang boleh anda ikat terus ke belakang kepala seperti surgical mask!

5 Pilihan Warna premium

Klik setiap foto di bawah untuk Zoom-in. Lihat lebih dekat dan lebih detail.

Berminat Untuk Mendapatkannya?

Klik butang di bawah (akan ke Whatsapp) dan hantar terus tak kira masa, walaupun 3 pagi. Staf bangun nanti akan terus balas.

Yang penting, sediakan pilihan. Anda akan kami bantu dari awal sehingga produk sampai ke tangan.

ORDER DI WHATSAPP

Sebentar, saya nak tengok produk lain dulu